Gepubliceerde artikelen


Dorpsraad Zuidbroek zoekt jou! - juli 5, 2022.


Dorpsraad Zuidbroek zoekt jou! 

We zijn per direct op zoek naar actieve inwoners van Zuidbroek die bereid zijn om een aantal uren per maand (ca 5-10 uur) hun kennis en relevant netwerk in te zetten. Wij zoeken inwonerdie mede verantwoordelijk wil zijn voor het bevorderen van de leefbaarheid en de ontwikkeling van Zuidbroek. 

 

Dorpsraad Zuidbroek houdt zich bezig met onderwerpen die de gehele gemeenschap van Zuidbroek raken en bezighouden. Denk hierbij aan "Milieu & Energie", "Groen openbare ruimte", "Wonen, winkels & voorzieningen", "Veiligheid", "Toerisme" en "Communicatie".

 

Dorpsraad Zuidbroek is van mening dat de ontwikkeling van Zuidbroek alle aandacht verdient. Zuidbroek heeft de potentie om de komende jaren nog meer sociaal en economisch draagvlak te creëren voor haar inwoners en de gemeente. 
Onze rol als Dorpsraad Zuidbroek is er voor te zorgen dat deze ontwikkeling op een sociaal verantwoorde, duurzame en coöperatieve wijze tot stand komt. 

 

Herken jij je in bovenstaand profiel en wil jij graag bijdragen aan de toekomst van Zuidbroek? 

Stuur dan voor 1 augustus een mail naar info@dorpsraadzuidbroek.com waarin je jezelf kort introduceert en op welke manier jij de Dorpsraad wenst te ondersteunen. 

Ons streven is om uiterlijk 15 augustus de geschikte kandidaten uit te nodigen voor een gesprek. 

 

Meer informatie kunt u vinden op onze websitewww.dorpsraadzuidbroek.com

 

Dorpsraad Zuidbroek is er voor alle Zuidbroeksters

 

Met hartelijke groet,

 

Namens het Dagelijks Bestuur Dorpsraad Zuidbroek

K. de Vries 

Voorzitter

 

Dit bericht werd geplaatst op juli 5, 2022.