Gepubliceerde artikelen


Vrijwilligers stadsvervoer HS gezocht! - mei 14, 2023


Vrijwilligers stadsvervoer HS gezocht!

Stichting Stadsvervoer HS wil vanaf 11 december 2023 een nieuwe buslijn starten van Hoogezand naar Zuidbroek en Noordbroek en terug. De bus zal van maandag t/m zaterdag tien keer per dag rijden. In Hoogezand kunt u overstappen op lijn 516 naar Harkstede of lijn 515 binnen Hoogezand/Sappemeer.

 

Om deze extra buslijn op te zetten is Stadsvervoer HS op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Houdt u van contact met mensen en vind je service bieden leuk? Lijkt het je leuk om samen met meerdere vrijwilligers openbaar vervoer te verzorgen voor inwoners uit je eigen woonomgeving? Word dan vrijwilliger als chauffeur op de stadsbus! 

 

Op donderdag 18 mei staat de stadsbus tijdens expeditie Zuudbrouk bij ijsbaan Zuidbroek. Donderdag 25 mei om 20:00 uur is er een voorlichtingsavond in het MFC De Noordsuythoeve in Noordbroek.

 

Uw sollicitatie ziet Stadsvervoer HS graag tegemoet met een motivatie. U kunt onderstaand inschrijfformulier invullen en mailen naar info@stadsvervoerhs.nl of aanmelden via de coördinator stadsvervoer HS Lucas Venema, telefoonnummer 06-23904204

Inschrijfvrijwilliger busvervoer HS..pdf